Quan arriba l’estiu a tothom vol receptes fresquetes que ens facin passar la calor. El gaspatxo de xíndria serà imprescindible a casa teva!
El gaspatxo de xíndria té tots els ingredients per ser una recepta perfecta per l’estiu: és facilíssima i ràpida de fer, és refrescant, és saludable i és boníssima!
Avui t’expliquem com fer-la! Ja veuràs que són tan pocs els passos a seguir que amb una vegada que el facis seguint la recepta ja podràs repetir-lo tantes vegades com vulguis sense patir massa per les proporcions.
Pots fer-ne una bona quantitat i tenir-lo a la nevera un parell de dies i així et serveix per dos àpats o també serveix com a un snack perfecte per mig matí o per berenar. Això sí, és essencial servir-lo ben fred de nevera perquè encara vingui molt més de gust.
Ingredients
- Una xíndria
- 2 tomàquets
- Un cogombre
- Un bon raig d’oli i de vinagre de poma
- Un polsim de sal
Pas a pas
- Pela la xíndria i el cogombre
- Posa tots els ingredients en un got americà i tritura-ho tot perquè quedi ben fi
- Si la xíndria tenia llavors, pots posar-la amb llavors. Només caldrà que, quan ho hagis triturat tot, colis el gaspatxo.
I ja ho tens! Recorda servir-ho ben, ben fred. Fins i tot, si et ve de gust, pots afegir-hi un glaçó pels dies més calorosos.
Bon profit!