Quan arriba l’estiu a tothom vol receptes fresquetes que ens facin passar la calor. El gaspatxo de xíndria serà imprescindible a casa teva!

El gaspatxo de xíndria té tots els ingredients per ser una recepta perfecta per l’estiu: és facilíssima i ràpida de fer, és refrescant, és saludable i és boníssima!

Avui t’expliquem com fer-la! Ja veuràs que són tan pocs els passos a seguir que amb una vegada que el facis seguint la recepta ja podràs repetir-lo tantes vegades com vulguis sense patir massa per les proporcions.

Pots fer-ne una bona quantitat i tenir-lo a la nevera un parell de dies i així et serveix per dos àpats o també serveix com a un snack perfecte per mig matí o per berenar. Això sí, és essencial servir-lo ben fred de nevera perquè encara vingui molt més de gust.

Ingredients

  • Una xíndria
  • 2 tomàquets
  • Un cogombre
  • Un bon raig d’oli i de vinagre de poma
  • Un polsim de sal

Pas a pas

  • Pela la xíndria i el cogombre
  • Posa tots els ingredients en un got americà i tritura-ho tot perquè quedi ben fi
  • Si la xíndria tenia llavors, pots posar-la amb llavors. Només caldrà que, quan ho hagis triturat tot, colis el gaspatxo.

I ja ho tens! Recorda servir-ho ben, ben fred. Fins i tot, si et ve de gust, pots afegir-hi un glaçó pels dies més calorosos.

Bon profit!