4 idees de begudes calentes per combatre el fred
Quan arriba el fred, res més reconfortant que una bona i deliciosa beguda calenta. Et portem 4 idees de begudes calentes perquè gaudeixis durant els mesos més freds de l'any. 1. Cappuccino de te matxa Una recepta senzilla amb tocs orientals. Et proposem dues maneres...
Llimonada de maduixa
Amb l'arribada de la primavera arriben algunes de les fruites més gustoses de l'any. T'expliquem com treure-li suc -literalment!- a la maduixa perquè puguis fer-ne una beguda refrescant. Amb l'arribada de la primavera comencem a pensar en passar més temps a fora, en...
Idees per un àpat sencer a la barbacoa
Associem la barbacoa només a la carn o el peix. La realitat és, però, que és una manera de cuinar amb infinites possibilitats. Pots cuinar tot el que et puguis imaginar, fins i tot pastissos! Avui et portem una idea d’àpat sencer a la barbacoa, des dels entrants a...
5 idees de receptes per preparar amb fregidora d’aire (airfryer)
L'estiu és un moment ideal per treure-li rendiment a la fregidora d’aire! T'evitarà haver d'obrir els fogons i passar calor. Et donem 5 idees de receptes ràpides i fàcils per fer a l’airfryer. 1. Salmó amb salsa de mostassa Per fer la salsa, barreja una cullerada de...
Recepta de sushi casolà
T’animes amb la cuina internacional? Fer sushi a casa és possible i, un cop li has agafat el truc, no té cap misteri. La gràcia és que, en fer-te’l a casa, podràs preparar-te’n de tants gustos com vulguis! Veure sushi a un restaurant no ens sorprèn gens a aquestes...
Amanida de maduixes i espàrrecs
Les amanides tèbies són una bona opció durant els mesos de primavera. La recepta d'avui, és una recepta sense pretensions, però amb els ingredients necessaris per gaudir d'un bon àpat. Hi ha el fals mite que les amanides són avorrides. De vegades caiem en l'error de...
Gelats de maduixa
Res millor que aprofitar els ingredients de temporada! Són més saborosos, econòmics i respectuosos amb el medi ambient Així que t 'animem a treure tot el suc possible a una de les fruites estrella de la temporada primaveral: les maduixes! I, ara que ve el bon temps,...
3 maneres de menjar carxofa
La carxofa és un dels productes de temporada estrella dels mesos més freds. Hi ha moltes maneres de treure'n profit. Avui te n'expliquem 3! 1. Xips de carxofa Neteja molt bé les carxofes, traient totes les fulles principals i la tija. Que et quedi ben bé el que és el...
5 maneres de menjar moniato
El moniato és un dels productes estrella de la tardor. Aquell gust tan reconfortant i dolç, que serveix tant per plats com per postres. Avui t'expliquem cinc maneres diferents de cuinar el moniato, per treure-li suc a un dels millors productes d'aquesta època. 1....
Rectangles de pasta de full, figues i pernil salat
Una recepta delicada i boníssima per gaudir d'un dels millors productes de temporada: la figa. Aquest plat és senzill però original, i una manera de treure profit de les figues, un producte del que només podem gaudir durant pocs mesos de l'any. Amb poquets ingredients...
Sopa de meló amb pernil cruixent
Una recepta ideal pels dies amb poc temps i en els que no vulguis passar calor davant dels fogons De vegades a l’estiu fa més mandra passar-se una bona estona entre fogons. Això no vol dir que no puguem trobar receptes ràpides i delicioses que ens faran gaudir de la...
3 postres que pots preparar amb llegums
Avui et donem idees de postres que pots preparar utilitzant d'ingredient un tipus de producte que solem utilitzar per preparacions salades: els llegums! Una solució ideal que pels que vulguin innovar a la cuina i cuidar la salut. Els llegums -i els seus derivats- et...
Hamburguesa de cigrons i espinacs
Una hamburguesa vegetariana per enamorar a qualsevol amant de les hamburgueses Pensar que una hamburguesa vegetariana només és per vegetarians està molt passat de moda. I és que aquestes hamburgueses són el plat perfecte per gaudir d’un bon àpat, siguis o no,...
Coca de llardons
La coca de llardons és una recepta típica que es prepara per Dijous Gras. Et portem una recepta fàcil per fer-la a casa. La coca de llardons, típica de l'època de Carnestoltes, és una recepta típica tant de Dijous Gras com de Sant Joan. Aquesta vegada et portem la...
Creps
Les creps són d'aquells plats que segurament podràs fer amb el que tinguis a la nevera. Són senzilles i ràpides de fer, però alhora delicioses i aptes per fer al gust de cadascú! És difícil trobar a algú a qui no li agradin les creps. I és que es poden fer de tants...
Coulant de torró
Per Nadal ets de fer receptes tradicionals o t'agrada innovar? Avui et portem una recepta original, però amb el toc tradicional d'un ingredient nadalenc que mai pot faltar a cap taula: el torró. Amb aquest coulant de torró podràs quedar de 10 i sorprendre a la teva...
3 idees d’esmorzar saludables per preparar als nens i nenes per anar a l’escola
Arriba el setembre i s'acosta el moment de tornar a l'escola. Et portem tres idees perquè els més petits de la casa mengin sa i deliciós durant l'hora del pati Tens la sensació que el petit o petita de la casa sempre esmorza el mateix al col·legi? Ja no saps què...
Amanida de llenties, salmó fumat, alvocat, feta i tomata
A l’estiu la calor fa que de vegades no tinguem molts ànims per passar temps entre fogons. Per això venen de gust receptes ràpides i que ens refresquin, però sense haver de renunciar al menjar bé i bo. Una recepta com l’amanida que et proposem avui ve de gust no...
Gaspatxo de xíndria
Quan arriba l'estiu a tothom vol receptes fresquetes que ens facin passar la calor. El gaspatxo de xíndria serà imprescindible a casa teva! El gaspatxo de xíndria té tots els ingredients per ser una recepta perfecta per l'estiu: és facilíssima i ràpida de fer, és...
Magdalenes de nabius
Aquests dies que estem més per casa ve molt de gust passar-se una estona a la cuina, no trobes? Passar el diumenge a la tarda preparant receptes boníssimes al forn és un gran pla! I què millor si després en podem gaudir tot el que queda de setmana? Amb la recepta que...
Bunyols de vent
Aquesta època de l'any ens porta una de les menges més nostrades del receptari català: els bunyols de vent. A tothom li ve al cap aquella massa tova i airosa, ensucrada i amb un deliciós toc d'anís. Com qualsevol recepta amb tanta tradició hi ha infinitat de versions...
3 productes que no poden faltar a la teva despensa per Quaresma i idees per cuinar-los
La quaresma és un període de quaranta dies que comença el dimecres de cendra i que dura fins al diumenge de Pasqua. En el calendari cristià aquesta és l'època reservada per preparar-se per Setmana Santa. Tradicionalment, durant la quaresma es feia dejuni i no es podia...
Coca de pollastre rostit
Ingredients 1 kg de pollastre de pagès tallat a vuitens 350 g de ceba de Figueres 350 g de tomàquet madur 1/2 cabeça d'alls 200 g de panses 1 got de conyac 1 got d'aigua 1 branca de canyella 1 branca de farigola 1 branca de romaní Un grapat de pinyons torrats Sal i...
Granissat de meló i garnatxa
Ingredients Garnatxa Xantana Meló Sucre Rom Gel Pas a pas 1. Per a la garnatxa, la posem en un cassó i li donem foc màxim. Fem que es cremi l'alcohol. 2. Afegim xantana, baixem el foc i remenem fins aconseguir la textura desitjada. 3. Refredem i reservem 4. A...