Aquest mes de maig tenim un nou taller a l’Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó. No te’l perdis!

A continuació et deixem amb tota la informació:

Taller: Cuinem sense gluten ni lactis

Amb aquest taller, des de Nutriescola volen ensenyar-te com fer un munt de receptes a casa amb ingredients alternatius als convencionals que porten gluten. Així podràs gaudir menjant sense haver de patir.

Apuntat al taller per conèixer els millors substituts del gluten perquè el resultat del es receptes sigui el mateix!

DIA: Dissabte 4 de maig de 2019
HORA: 11:00h a 13:00 h (2 hores)
LLOC: AULA GASTRONÒMICA DEL MERCAT DEL LLEÓ
DOCENTS:
• Dra. Anna Costa: Dietista-Nutricionista · Tecnòloga dels Aliments · Llic. i Dra. en Biologia.
• Laura Girona: Dietista-Nutricionista
PREU: 35 €
INSCRIPCIÓ I MÉS INFORMACIÓ A: nutriescola.cat