Amb l’arribada de la primavera arriben algunes de les fruites més gustoses de l’any. T’expliquem com treure-li suc -literalment!- a la maduixa perquè puguis fer-ne una beguda refrescant.
Amb l’arribada de la primavera comencem a pensar en passar més temps a fora, en gaudir d’un bon àpat a la terrassa o al balcó i de gaudir dels dies que cada vegada s’allarguen més.
És el moment perfecte, també, per incorporar les noves fruites de temporada. A la primavera no en són pas poques! Tindràs molta varietat per triar així que imaginació al poder per fer noves receptes, més enllà de menjar-se la fruita fresca.
Avui et portem una recepta molt senzilla de preparar: llimonada de maduixa. És senzilla de fer i ideal per prendre en fresca quan ja fa més calor.
Ingredients (per 6 gots)
- 500 g de maduixes
- 2 llimones
- Sucre al gust
- 1,5 l d’aigua
- Gel al gust
Pas a pas
- En un robot de cuina posa-hi l’aigua, les maduixes ben netes, el sucre i les llimones.
- Tingues en compte que les llimones es poden posar senceres (havent-les netejat prèviament) o simplement havent-n’hi espremut el suc. Si les poses senceres obtindràs una llimonada més amarga, que no sempre agrada a tots els paladars. Tingues en compte els teus gustos a l’hora de preparar aquesta beguda!
- Tritura-ho tot bé i posa-ho en un got. Afegeix-hi el gel. El gel pots posar-lo sencer o haver-lo picat abans, juntament amb la resta d’ingredients, si el teu robot de cuina ho permet.
Per fer aquesta beguda, tingues en compte que la quantitat de sucre pot variar molt segons els teus gustos. Et recomanem que n’hi vagis afegint mentre tritures la mescla i així aniràs veient quin és el punt perfecte per tu.