Per Nadal ets de fer receptes tradicionals o t’agrada innovar? Avui et portem una recepta original, però amb el toc tradicional d’un ingredient nadalenc que mai pot faltar a cap taula: el torró.
Amb aquest coulant de torró podràs quedar de 10 i sorprendre a la teva família! A més, és una recepta facilíssima. En pocs minuts la tindràs apunt.
Ingredients
- 200 grams de torró de xixona
- 100 grams de sucre
- 75 grams de farina
- 4 ous
Pas a pas
- Amb un robot de cuina barreja el torró amb el sucre.
- Afegeix-hi els ous i la farina i mescla-ho fins que et quedi una mescla homogènia
- Agafa uns motlles com pels fer flams o magdalenes i posa-hi una mica d’oli a les parets per ajudar a que el coulant no quedi enganxat.
- Omple els motlles amb la mescla.
- Posa-ho al forn durant uns 10 minuts i llest!
Pensa que és una recepta ideal per fer amb antel·lació i acabar al moment. És a dir, pots fer els coulants sense coure’ls quan et vagi bé i congelar-los unes setmanes fins que arribi nadal. El dia en qüestió els treus del congelador i els poses al forn seguint el procediment que t’hem explicat.
I a gaudir-ne!