Inici Història Les parades Els productes Activitats Receptes El bloc Novetats Contacte


Associació de Comerciants del
Mercat del Lleó


Novetats

SERVEI D’APARCAMENT PELS NOSTRES CLIENTS

RECUPEREM EL SERVEI D’APARCAMENT PELS NOSTRES CLIENTS.
Després d'haver intentat negociar amb insistència amb els responsables de “PARKING PLAÇA CATALUNYA SA” per tal de recuperar el servei d’aparcament pels nostres clients, la intransigència amb que ens hem trobat una vegada i una altra ho ha fet impossible.
Davant d’aquesta situació, hem cercat altres opcions que, malgrat que en unes condicions diferents, ens permetran tornar-vos a facilitar l’aparcament quan vingueu al Mercat del Lleó.

L’APARCAMENT.
Finalment hem assolit un acord amb “SABA APARCAMENTS”. Per tant, l’aparcament ja no serà el de sota la plaça del Lleó, sinó el de Santa Caterina, davant de la Generalitat.
S’hi accedeix amb el cotxe des de la Gran Via entrant per la plaça de l’Hospital, a l’encreuament on hi havia l’antiga Hisenda (actualment el Cadastre). És el mateix carrer a on hi ha la Casa de la Cultura i més endins l’edifici de la Generalitat.
- La sortida a peu més propera al Mercat, amb ascensor, és a l’alçada de la Plaça de Catalunya cantonada carrer Maragall (davant de la “Perfumeria Júlia”). Des d’aquest punt s’arriba al Mercat en menys de dos minuts.
- La sortida amb el cotxe és pel carrer Joan Maragall en direcció a la Gran Via.

ELS VALS.
COMPTE! Només donen vals d’aparcament les parades identificades.
Cal justificar, amb l’exhibició del tiquet d’entrada, que es té el vehicle a l’aparcament SABA.
La mecànica serà: la mateixa que es feia servir anteriorment. Per cada compra igual o superior als 20 € el client rebrà un val valorat en 50 cèntims (equivalents actualment a una mica més de 12,50 minuts d’estada a l’aparcament). Es comptabilitzarà com a una única compra les fetes el mateix dia en una mateixa parada.
Aquests vals són acumulables. Com més compres es facin, més vals i més temps d’estada a l’aparcament. No hi ha límit en el nombre de vals.
El vals no donen dret a canvi. Si l’import de l’estada a l’aparcament no us ve just la diferència o es perd o l’haurà de pagar el client.
Els vals també es poden utilitzar a l’altra pàrquing que “SABA” té a Girona, darrera dels Jutjats.
Tenen data de caducitat; però no patiu, els que ara us donaran són vàlids fins al final de l’any 2019!

EL SERVEI
- Malauradament els clients dels aparcaments “SABA” no disposaran de carretons de compra. Us recomanem l’ús de carretons de compra propis. És el més còmode.
- Els actuals carretons de compra continuaran, en principi, a l’aparcament del costat del Mercat. Naturalment, el client que ho desitgi podrà continuar utilitzant aquest aparcament com fins ara.

SERVEI D’APARCAMENT PELS NOSTRES CLIENTS
[Ampliar]

SERVEI D’APARCAMENT PELS NOSTRES CLIENTS
[Ampliar] - Mostra del cartell que identifica les parades que donen vals d'aparcament.

VESPARITIU 2017

El "Girona Scooter Club" és una associació sense ànim de lucre que reuneix gent que posseeix una o vàries Vespes clàssiques o Lambrettes, i que periòdicament organitzen sortides amb els seus escúters o participen en activitats organitzades per altres clubs similars o entitats. El club considera Vespa clàssica la que és de xapa, amb el motor lateral i amb canvi de marxes, amb independència de la seva antiguitat.
El VESPARITIU és una activitat que el "Girona Scooter Club" organitza des de fa força anys amb motiu de les Fires de Girona. Enguany, tal com es diu a l'anunci, tothom qui hi vulgui participar s'haurà de presentar el dissabte dia 4 de novembre, tal com diu a l'anunci, al Bar RUTA 66. Allà es farà una mica d'esmorzar i després sortiran tots els participants a fer una mica de ruta pels voltants de Girona. Al final es fa un petit aperitiu o pica-pica.
Enguany el Mercat del Lleó col·labora amb aquesta activitat, de manera que cap a les 13 h. és previst que els escúters aparquin davant de la marquesina del Mercat del Lleó, al costat del baluard, a on quedaran exposades al públic mentre els participants gaudiran de l'aperitiu o pica-pica que haurà preparat l'Associació de Comerciants de la Pla·a del Mercat de Girona.
La participació a l'activitat és gratuïta, però només podran gaudir de l'aperitiu qui disposi del corresponent tiquet, que es lliurarà als participants a primera hora al Bar RUTA 66.

VESPARITIU 2017
[Ampliar]

Campanya de micromecenatge del CPA

El Club de Patinatge Artístic Girona (CPA) ha endegat una campanya de micromecenatge per recaptar fons per anar a competir al mundial de la Xina.
Des del Mercat les donem tot el nostre recolzament!
Voleu col·laborar-hi? Podeu fer les vostres aportacions mitjançant la plataforma Sponsorto. Podeu col·laborar a partir de 5€.
No us perdeu els regals que us han preparat per agrair-vos el vostre ajut. Podeu fer.ho a l'adreça:
www.gironapatina.com

Campanya de micromecenatge del CPA
[Ampliar]
Campanya de micromecenatge del CPA
[Ampliar]
Campanya de micromecenatge del CPA
[Ampliar]

Revetlla de Sant Joan 2016 al Mercat del Lleó

El dimecres 23 de juny, vigília de Sant Joan, el Mercat del Lleó oferirem; tastets de coca, cava i de botifarra de revetlla a tothom que s'apropi al Mercat (i mentre n'hi hagi). Començarem a les 11 del matí. Us hi esperem!

Revetlla de Sant Joan 2016 al Mercat del Lleó
[Ampliar]

Girona Temps de Flors 2016 al Mercat del Lleó: "Nit de Flors i Sabors"

El dissabte 7 de maig 2016, dins les activitats programades per "Girona Temps de Flors", el mercat tindrà obert de les 19 a les 24h, i hi trobareu tastets elaborats pels comerciants, serveis de bar, música amb DJ i a partir de les 22h, Bar de Copes: gin tònics, mojitos, còctels... Us hi esperem!

Girona Temps de Flors 2016 al Mercat del Lleó
[Ampliar]

Campanya de promoció "SORTEIG DE SANT JORDI".

BASES DE LA PROMOCIÓ

1. Característiques de la campanya.
Consisteix en el sorteig, entre els clients del Mercat del Lleó que hagin dipositat paperetes a l’urna que hi ha al mateix mercat, d’un creuer per a dues persones.

2. Calendari del sorteig. Les paperetes es lliuraran en el període comprès entre l’1 i el 23 d’abril de 2016. El sorteig se celebrarà el dia de Sant Jordi al migdia.

3. Premis. Se sortejarà un únic premi consistent en un creuer per a dues persones contractat amb l’empresa “B THE TRAVEL BRAND” (l’antiga “Viatges Barceló”), valorat en 1.500 euros.

Promoció Sant Jordi
[Ampliar]

Les característiques del creuer, la ruta i el moment en que es vulgui fer el viatge l’escollirà el guanyador entre l’oferta de que disposi l’empresa col·laboradora esmentada, sempre amb el límit del valor del premi (IVA inclòs). Si el preu del viatge escollit superés els 1.500 euros, la diferència l’haurà d’assumir el guanyador. El guanyador també tindrà l’opció de bescanviar el creuer per qualsevol altre tipus de viatge, però sempre amb “B – THE TRAVEL BRAND” i amb el límit del valor del premi (tot inclòs). El premi no es pot bescanviar, ni totalment ni parcial, pel seu valor en metàl·lic. Si el preu del creuer o viatge escollits fos inferior als 1.500 €, el guanyador perdrà la diferència.

4. Valor dels premis. El valor total del premi de la promoció és de 1.500 euros.

5. Participació. Es repartiran paperetes entre les parades perquè els comerciants les lliurin als seus clients. NOMÉS UNA PAPERETA PER CLIENT I DIA, amb independència del valor de la compra. El client haurà d'omplir-la, anotant-hi el seu nom i un telèfon, i dipositar-la a l'urna que hi ha a l'entrada del Mercat (accés des de la Plaça de Salvador Espriu). Les dades que es demanen s’utilitzaran EXCLUSIVAMENT per a poder identificar al guanyador i localitzar-lo.

6. IMPORTANT! PER EVITAR FRAUS I ABUSOS, LES PAPERETES HAN D’ESTAR SEGELLADES (O IDENTIFICAT EL VENEDOR AMB LA SIGNATURA I EL NÚMERO DE PARADA) A LA PART POSTERIOR DE LES PAPERETES.

7. Règim del sorteig. Els sorteig se celebrarà al migdia del dissabte dia 23 d’abril de 2016, abans de tancar el Mercat. S'extraurà públicament i per algú aliè al Mercat del Lleó una papereta de l’urna que serà la guanyadora del premi. Si les dades anotades a la papereta fossin il·legibles o insuficients, no estigués segellada o identificada la parada que l'ha lliurada o la persona guanyadora no tingués dret al premi d'acord amb les limitacions que preveuen les presents bases, es podrà considerar nul·la. En aquest cas s’extraurà tot seguit una nova papereta que substitueixi a l’anul·lada. Si malgrat ésser correcta la papereta la persona guanyadora no pogués ser localitzada en els dies posteriors al sorteig, el dissabte següent, dia 30 d’abril de 2016, es repetirà el sorteig. I així successivament fins que es localitzi un guanyador.

8. Limitacions de participació. No poden participar en el sorteig objecte de la present promoció els concessionaris i treballadors del Mercat del Lleó, els seus cònjuges (o parelles afectives) o els seus parents de primer grau (pares i fills).

9. Modificació de les bases. L'Associació de Comerciants de la Plaça del Mercat del Lleó es reserva el dret de modificar i interpretar les presents bases pel cas de que l'evolució i circumstàncies de la promoció ho fessin aconsellable, respectant els drets dels clients participants.


Xerrada informativa "L'OU D'ETIQUETA"

El dijous 10 de març 2016, a les 13h, a l'Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó.

• Sabies que només un 3% dels consumidors catalans llegeix i entén el codi imprès a l’ou?
• Sabies que 6 de cada 10 desconeix l’existència de normes per garantir la sostenibilitat en la producció d’ous de gallina?
• Coneixes la informació que el codi i l’etiquetatge ofereix al consumidor?

· L'aforament és limitat i s'ha de confirmar assistència reservant plaça a través del mail bet@betmasso.com fins a omplir aforament.
· S'obsequiarà els assistents amb un original davantal.

[Article i reportatge fotogràfic]

Xerrada informativa L'ou d'etiqueta
[Ampliar]

Xerrada informativa L'ou d'etiqueta

Xerrada informativa L'ou d'etiqueta

Els divendres a la tarda, obert!

Els divendres a la tarda el Mercat del Lleó é obert de 17h a 20h. Hi trobareu de tot!

Els divendres a la tarda, obert
[Ampliar]

Campanya 2 X 1.

La Xarxa de Mercats Municipals de la Diputació de Girona ha endegat una campanya 2x1 pel 13 i 14 novembre. Es tracta d'una acció en la qual participem i que té com a objectiu potenciar el producte de proximitat.


Sempre acompanyats. Programa de suport a les persones grans.

L’associació de comerciants del Mercat del Lleó de Girona s’ha adherit a la campanya Sempre acompanyats, impulsada per l’Obra Social ”la Caixa”, la Creu Roja i l’Ajuntament de Girona per prevenir la soledat no volguda de la gent gran i contribuir així a la detecció i prevenció de situacions de vulnerabilitat d’aquest col·lectiu.

Més informació: www.obrasociallacaixa.org

Sempre acompanyats
[Ampliar]

Sempre acompanyats

[Ampliar]


T'atreveixes a gastar 500€ en 3 hores?

El Mercat del Lleó sorteja 500€ a un únic guanyador/a a gastar el dia 20 d'octubre 2015. Promoció vàlida fins el 17 d'octubre.
Fins el dia 17 d'octubre les parades del Mercat del Lleó regalarem butlletes que els clients hauran d'omplir i dipositar a l'urna que hi ha en una de les entrades del Mercat. El mateix dia 17 d'octubre se n'extraurà una i el guanyador o guanyadora obtindrà un premi de 500 € però amb una condició: se'ls haurà de gastar en el mateix Mercat el següent dimarts dia 20 d'octubre de 2015, i per fer-ho disposarà de tres hores de temps.

T'atreveixes a gastar 500€ en 3 hores?
[Ampliar]

Girona Temps de Flors 2015 al Mercat del Lleó: "Nit de Flors i Sabors"

El dissabte 9 de nmaig 2015, dins les activitats programades per "Girona Temps de Flors", el mercat tindrà obert de les 19 a les 24h, i hi trobareu tastets elaborats pels comerciants, serveis de bar, música en viu a càrrec de The Blackiss i a partir de les 22h, Bar de Copes: gin tònics, mojitos, cubates... Us hi esperem!

Girona Temps de Flors 2015 al Mercat del Lleó
[Ampliar]

Campanya de promoció "SORTEIG DE SANT JORDI".

BASES DE LA PROMOCIÓ

1. Característiques de la campanya. Consisteix en el sorteig, entre els clients del Mercat del Lleó que hagin dipositat paperetes a l’urna que hi ha al mateix mercat, de cinc caps de setmana en cases rurals de la província de Girona més vals de compra, també al Mercat del Lleó.

2. Calendari del sorteig. Les paperetes es lliuraran en el període comprès entre l’1 i el 23 d’abril de 2015. El sorteig se celebrarà el dia de Sant Jordi.

Promoció Sant Jordi
[Ampliar]

3. Premis. Se sortejaran cinc premis, cadascun dels quals consistirà en un xec regal de l'"Associació d’Allotjaments Rurals i Agroturisme de les Comarques Gironines" ("TURISME RURAL GIRONA"), valorat en 150 euros, més 50 euros en vals de compra al Mercat del Lleó. Els xecs regal seran vàlids per a fer una estada en cases de turisme rural associades a l’entitat suara esmentada. Correspondrà a cada guanyador escollir la casa rural, la data i la durada de l’estada. Si l’import de l’opció escollida supera el del xec regal del premi, l’excés serà a càrrec del guanyador. El xec regal no es pot bescanviar per seu valor en metàl·lic.

4. Valor dels premis. El valor total dels premis de la promoció és de 1.000 euros.

5. Participació. Es repartiran paperetes entre les parades perquè els comerciants les lliurin als seus clients. NOMÉS UNA PAPERETA PER CLIENT I DIA, amb independència del valor de la compra. El client haurà d'omplir-la, anotant-hi el seu nom, un telèfon i el codi postal del seu domicili (aquestes dades són necessàries per a poder identificar-lo i localitzar-lo en el cas de que la papereta resultés guanyadora), i dipositar-la a l'urna que hi ha a l'entrada del Mercat (accés des de la Plaça de Salvador Espriu).

6. IMPORTANT! PER EVITAR FRAUS I ABUSOS, LES PAPERETES HAN D’ESTAR SEGELLADES (O IDENTIFICAT EL VENEDOR AMB LA SIGNATURA I EL NÚMERO DE PARADA) A LA PART POSTERIOR DE LES PAPERETES.

7. Règim del sorteig. Els sorteig se celebrarà al migdia, abans de tancar el Mercat. S'extrauran públicament i per algú aliè al Mercat del Lleó cinc paperetes corresponents als cinc premis. Si les dades anotades en alguna de les paperetes fossin il·legibles o insuficients, no estigués segellada o identificada la parada que l'ha lliurada o la persona guanyadora no tingués dret al premi d'acord amb les limitacions que preveuen les presents bases, es podrà considerar nul•la. En aquest cas s’extraurà tot seguit una nova papereta que substitueixi a l’anul·lada.

8. Limitacions de participació. No poden participar en el sorteig objecte de la present promoció els concessionaris i treballadors del Mercat del Lleó, els seus cònjuges (o parelles afectives) o els seus parents de primer grau (pares i fills).

9. Modificació de les bases. L'Associació de Comerciants de la Plaça del Mercat del Lleó es reserva el dret de modificar i interpretar les presents bases pel cas de que l'evolució i circumstàncies de la promoció ho fessin aconsellable, respectant els drets dels clients participants.


TALLER DE CUINA.

Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó.
Dissabte 25 d'abril a les 10 del matí.
Actes commemoratius del 50è aniversari del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Girona

Creació del plat de la mediació. Cassola de "mar i horta". Creació i execució d'Abraham Simon. Dirigit per l'enogastrònom, escriptor i historiador Jaume Fàbrega.
Entrada lliure. Aforament limitat.
Inscripcions: mediadors@mediadorsdassegurances.cat
Us hi esperem!

Taller de Cuina
[Ampliar]

El MERCAT DEL LLEÓ amb GIRONA10.

El dissabte 24 de gener 2015, tastets elaborats pels comerciants, música, servei de bar i, a partir de les 22h, bar de copes (gintònics i cubates).

Us hi esperem!

El MERCAT DEL LLEÓ amb GIRONA10
[Ampliar]

El MERCAT DEL LLEÓ et REGALA les COMPRES DE NADAL.

Amb motiu de les festes nadalenques, el Mercat del Lleó repeteix enguany la campanya “EL MERCAT DEL LLEÓ ET REGALA LES COMPRES DE NADAL”. Les bases de la campanya estan exposades en el mateix Mercat.

La campanya consisteix en un sorteig diari de vals de compra entre els clients. Es lliuraran paperetes des del començament de la campanya fins al 31 de desembre (una per client i parada a on es facin compres de qualsevol import). El client haurà d'omplir-la, anotant-hi el seu nom, un telèfon i el codi postal del seu domicili (aquestes dades són necessàries per a poder identificar-lo i localitzar-lo en el cas de que la papereta resultés guanyadora), i dipositar-la a l'urna que hi ha a l'entrada del Mercat (accés des de la Plaça de Salvador Espriu). Cal comprovar que la butlleta estigui segellada o que s’identifiqui la parada que l’ha donada. Les paperetes romandran dins de l'urna i participaran en els successius sortejos mentre no hagi sortit premiada.

Cada dia feiner del període comprès entre el 15 i el 23 de desembre, se sortejarà un premi consistent en un val per a comprar en el Mercat del Lleó per un valor de 50 €. Els dies 24 i 31 de desembre de 2014 també es farà sorteig, però en aquests casos el valor del val serà de 200 €. Els sortejos se celebraran cap al migdia, abans de tancar el Mercat.

El MERCAT DEL LLEÓ et REGALA les COMPRES DE NADAL
[Ampliar][Guanyadors]

El Mercat del Lleó amb “La Marató” de TV3.

Enguany el Mercat del Lleó ha decidit col·laborar amb “LA MARATÓ” de TV3, dedicada en aquesta ocasió a les malalties del cor, i ho fa organitzant dues activitats:

La primera, regalant piruletes en forma de cor a canvi de la donació d’un euro, que es destinarà íntegrament a “La Marató”. N’hi ha a gairebé a totes les parades del Mercat. A més, el divendres 12 (matí i tarda) i dissabte 13 (matí) de desembre, hi haurà taules a l’entrada del Mercat a on, a banda dels caramels a un euro, s’hi podran dipositar quantitats superiors.

La segona activitat, en aquest cas amb la col·laboració de GICOR (“Associació Gironina de Prevenció i Ajuda a les Malalties del Cor”), consisteix en una conferència a càrrec del cardiòleg Dr. Ramon Brugada, un expert en la matèria reconegut mundialment, amb el títol “M’HI VEIG AMB COR (per una bona salut cardiovascular)”.

Se celebrarà el dia 13 de desembre, a les 11:00 h del matí, a l’Auditori Josep Irla (edifici de la Generalitat a Girona, just davant de la Casa de la Cultura). A les parades del Mercat del Lleó hi ha fulletons a disposició dels usuaris que hi tinguin interès. El dia de la xerrada, a l’entrada de l’auditori, també hi haurà una taula per fer aportacions per a “La Marató” de TV3.

El Mercat del Lleó amb La Marató de TV3
[Ampliar]

El Mercat del Lleó amb La Marató de TV3
[Ampliar]

El Mercat del Lleó et convida al Festival de Cinema de Girona!.

El Mercat regala 200 entrades per assistir a les sessions.

Per obtenir-ne un pack de dues, cal respondre a la nostra pàgina a Facebook la següent pregunta: com es diu oficialment l'anomenada "Plaça del Lleó"?

A cada resposta encertada li assignarem, per missatge privat, un codi, amb el qual l'encertant es pot presentar a Carnisseria Gironell (parades 118-121) del Mercat, on li seran lliurades les dues entrades.

Més informació: web del Festival de Cinema de Girona www.gironafilmfestival-26.com

Festival de Cinema de Girona
[Ampliar]

70 anys del Mercat del Lleó.

Enguany s'acompleixen el 70 anys del Mercat del Lleó.
Amb aquest motiu, convoquem un concurs d'Instagram.


1. Per participar al concurs heu de fer una fotografia del Mercat del Lleó, ja sigui interior o exterior, i incloure-hi el hashtag #mercatlleo70.
2. Feu-vos seguidors del perfil @mercatlleo a Instagram per poder participar al sorteig.
3. Un cop acabat el concurs, un jurat format per quatre persones escollirà la fotografia guanyadora valorant les seves qualitats fotogràfiques.
4. El nom i imatge guanyadores es comunicaran mitjançant un missatge al perfil d’Instagram guanyador i també es faran públics al web del Mercat del Lleó (www.mercatlleo.cat), al seu Facebook (www.facebook.com/mercatlleo).
5. Teniu temps fins el 30 de setembre per participar!!!

Premis
1r classificat, 150 € en vals per a compres al Mercat del Lleó.
2n classificat, 50 € en vals per a compres al Mercat del Lleó.
3r classificat, 25€ en vals per a compres al Mercat del Lleó.

Bases del concurs
1. Només entraran al concurs les fotografies penjades a Instagram abans de les 23.59 h del dia 30 de setembre.
2. Només entraran a concurs les fotografies pertanyents a perfils que siguin seguidors de @Mercatlleo a Instagram i estiguin etiquetades amb #mercatlleo70
3. Cada concursant pot participar amb tantes fotografies com desitgi.
4. El jurat estarà format per quatre persones expertes en fotografia i xarxes socials.
5. S’escolliran tres guanyadors. El primer classificat s’endurà com a premi 150 € en vals per a compres al Mercat del Lleó. El segon classificat s’endurà com a premi 50 € en vals per a compres al Mercat del Lleó. El tercer classificat s’endurà com a premi 25 € en vals per a compres al Mercat del Lleó.
6. El premi no és transferible a una altra persona o intercanviable pel seu valor monetari. Queda prohibida la seva comercialització o venda del regal.
7. L’organització del concurs contactarà amb els guanyadors a través d’una menció a la fotografia guanyadora, i els demanarà que contactin amb Mercat del Lleó per fer efectiva l’entrega del premi. La comunicació oficial i vàlida del premi, però, serà via missatge al perfil d'Instagram guanyador.
8. Un cop notificat el nom del guanyador, aquest haurà de facilitar les seves dades personals i de contacte a Mercat del Lleó per tal que li sigui entregat el premi.
9. Si passats 15 dies després de la publicació del nom del guanyador, aquest no ha reclamat el seu premi, aquest serà declarat desert i l’organització quedarà eximida de cap responsabilitat.
10. Els participants cedeixen els drets d’imatge de les fotografies presentades a concurs a Mercat del Lleó, que les pot utilitzar per a accions de promoció de la marca així com a difondre-les al seu web i xarxes socials per a la difusió del propi concurs.
11. L’acceptació del premi per part dels guanyadors suposa donar el consentiment a l’organització per utilitzar el seu nom i imatge amb fins publicitaris i en material promocional, sempre en relació directa amb la present campanya.
12. Excepte on està prohibit per llei, el concurs està obert a qualsevol persona major de 14 anys.
13. Les fotos penjades poden utilitzar qualsevol dels filtres d’Instagram, ser en color o en blanc i negre.
14. Mercat del lleó es reserva el dret de desqualificar aquelles fotografies que puguin ser considerades ofensives o inoportunes segons el seu propi criteri.
15. Les dades personals recollides en el marc del concurs podran ser usades per Mercat del Lleó per a l’enviament d’informació comercial sobre productes i serveis de la marca per qualsevol mitjà. El titular de les dades podrà fer en tot moment us dels seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició als mateixos en els termes recollits a la Llei Orgànica de Protecció de Dades. Per això s’haurà de dirigir a l’adreça de correu electrònic mercatlleoig@iglesies.com indicant la situació concreta.
16. Participar al concurs suposa l’acceptació total d’aquestes bases i també l’acceptació de la normativa d’us d’Instagram.
17. Mercat del Lleó es reserva el dret d’anul·lar qualsevol participació o qualsevol participants si té sospites d’una manipulació incorrecta de les dades o del concurs.
18. Mercat del Lleó es reserva el dret de rebutjar o excloure de la participació del concurs qualsevol participant que no reuneixi els requisits descrits a les bases de participació o que contradigui les normes o finalitat del concurs.
19. Mercat del Lleó no es fa responsable de les possibles pèrdues de dades per problemes de correu electrònic o per mal funcionament d’Instragram o Internet.
20. Mercat del Lleó queda exclosa de qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis de qualsevol naturalesa, que pes puguin produir malgrat les mesures de seguretat adoptades, deguts a la utilització indeguda dels serveis i continguts per part dels usuaris i, en particular encara que no de forma exclusiva, per la suplantació de personalitat d’un tercer efectuada per un usuari en qualsevol tipus de comunicació vinculada al concurs.


Casting Masterchef Junior.

T'agrada cuinar?
Si tens entre 8 i 12 anys
i t'agrada la cuina, demana als teus pares que t'inscriguin al casting del programa més famós del món:

JUNIOR MASTERCHEF

Per fer-ho, has d'escriure un email a:
masterchefjunior2@shineiberia.tv

o trucar als telèfons:
91 346 36 12 o 91 346 36 06
(trucar en horari comercial)

Casting Masterchef Junior
[Ampliar]

Petits xefs! Tallers de cuina saludable a l'Aula del Mercat del Lleó de Girona. De 6 a 12 anys.

Amb Judit Comalada Dietista-Nutricionista

Horari: d'11h a 13h

Pack Juny.
Dimecres 25
, Cuina saludable.
Dijous 26, Cuina amb autonomia.
Divendres 27, Cuina d'estiu.
Dissabte 28, Cuina d'estiu en anglès.

Pack Juliol.
Dissabte 5
, Cuina d'estiu.
Dissabte 12, Cuina d'estiu en anglès.

Pack juny a 10€ cada taller | Taller individual 12€

Inscripcions: info@juditcomalada.cat
Tel. 686 308 000

Petits xefs! Tallers de cuina saludable a l'Aula del Mercat del Lleó de Girona
[Ampliar]

Girona Temps de Flors 2014 al Mercat del Lleó: "Nit de Flors i Sabors"

El dissabte 10 de nmaig 2014, dins les activitats programades per "Girona Temps de Flors", el mercat tindrà obert de les 19 a les 24h (venda al públic)
Hi trobareu tastets elaborats pels comerciants, serveis de bar, música en viu... i a partir de les 22h, gin tònics. Us hi esperem!

Girona Temps de Flors 2014 al Mercat del Lleó
[Ampliar]

Joan Roca, del Celler de Can Roca, al Mercat del Lleó

El dissabte 10 de maig 2014, d'11h a 12h30, el xef Joan Roca signarà exemplars del seu llibre "Cuina amb Joan Roca" al Quiosc del Mercat.
Us hi esperem!

Signatura de llibres de Joan Roca

Carnestoltes 2014 al Mercat del Lleó

El divendres 28 de febrer i dissabte l'1 de març, el Mercat del Lleó celebra el Carnestoltes; el tema escollit enguany és el del personatges del món dels còmics.
A l'entrada per la banda de la Plaça de Salvador Espriu hi hem instal·lat un còmic de grans dimensions (un Mortadel·lo).
Tenim uns quants còmics per regalar als nens i nenes que vinguin "ben" disfressats (fins que s'acabin). Us hi esperem! .

[Galeria d'imatges]

[Carnestoltes 2013]

Carnestoltes 2014 al Mercat del Lleó
[Ampliar]

El Mercat del Lleó amb Girona10+1

El proper dissabte 25 de gener, el Mercat del Lleó obrirà les seves portes de 18h a 24h durant les quals hi haurà venda al públic.
Per celebrar l'esdeveniment GIRONA10+1 s'oferiran tastets gastronòmics elaborats pels comerciants del mercat, servei de bar, i a partir de les 22h se serviran gintònics a 5€. Hi haurà música en viu. Us hi esperem!.

[Tastets 2012]

[Música en viu 2012]

Girona10+1 al Mercat del Lleó
[Ampliar]

Marató de donació de sang

El Mercat del Lleó dóna suport a la Marató de donació de sang que, tindrà lloc el dissabte 30 de novembre, de 10h a 21h, a l'Espai Cívic Barri Vell-Mercadal, al carrer Cristòfol Grober 8, de Girona.
Amb l'objectiu de publicitar-ho, el divendres 29 i el dissabte 30, els paradistes del Mercat llueixen uns davantals amb l'anunci de l'activitat solidària.

Marató de donació de sang
[Ampliar]
Marató de donació de sang

Marató de donació de sang

Marató de donació de sang
Marató de donació de sang

+fruitaverdura 3.0.

La setmana del 7-11 d'octubre de 2013 de 10-12h del matí es durà a terme el projecte +fruitaverdura 3.0, un projecte que duu a terme l'empresa Qpertin cultura interactiva gràcies a la beca que van aconseguir de la Fundació Jaume Casademont.
Està pensat perquè alumnes de 2n de primària puguin conèixer els beneficis de la dieta mediterrània per mitjà de la tecnologia dels codis QR. Aquests codis estaran disseminats per tot el mercat i els infants per mitjà de les tablets (ipad) hauran de descifrar els continguts que amaguen relacionats amb els bons hàbits d'alimentació saludable.


+fruitaverdura 3.0.
[Ampliar]
Nit de Flors i Sabors al Mercat del Lleó

El dissabte 18 de maig, el Mercat del Lleó s'afegeix al esdeveniment amb motiu de Girona Temps de Flors.

Obertura del Mercat de 19 h a 24h.
Les parades oferirem tapes d'1, 2, i 3€. Hi haurà servei de bar.
A les 21h presentació de l' equip "Els Lleons del Mercat" que varen córrer en nom del Mercat la Trailwalker.
Seguidament començarà l'actuació del grup The Blackiss. A partir de les 22h Gin- tònics degudament servits.


Zoom
[Ampliar]
Al Teatre amb el Mercat del Lleó!

El diumenge 28 d'abril, a les 19h, al Teatre Municipal de Girona, funció especial de TOP MODEL amb Pep Cruz, Anna Azcona i Jordi Coromina en un text de Sergi Pompermayer. No us perdeu aquesta meravellosa comèdia que arriba a Girona! Qui no està fart de ser tant guapo?

El Mercat del Lleó de Girona US REGALA 4 ENTRADES DOBLES. Només heu de clicar a "Participa-hi" a l'esdeveniment nostra pàgina de Facebook, i entre tots els que ho hagiu fet, les sortejarem.

Els guanyadors seran anunciats el dia de 22 d'abril a les 8:00h, i el 23 les podran recollir al Mercat de mans dels actors.


Informació de la funció
Preu especial per grups de 10 o més persones a 12€
Funció, diumenge 28 d'abril, a les 19h, al teatre municipal de Girona.
Venda d'entrades
www.girona.cat/teatremunicipal
A taquilla: de dimarts a divendres de 13h a 17h
Per telèfon: 902 091 722
www.girona.cat/teatremunicipal

Zoom
[Ampliar]

Zoom
[Ampliar]

Zoom
[Ampliar]

Els lleons del Mercat de Girona.

Al cor de Girona hi tenim el Mercat del Lleó. Aquest 20 d'abril participem a la Intermón Oxfam Trailwalker en representació del Mercat. Fa alguns anys que fem curses de diferents distàncies, però mai hem arribat als 100 km d'una tirada. Aquest és principalment un projecte solidari, apart d'un repte esportiu. Mirarem de trobar l'equilibri en els entrenaments per poder-ho aconseguir i arribar en condicions.

[Més informació]

[Galeria d'imatges]

Zoom

[Ampliar]

El Mercat del Lleó col·laborarà en i amb el nou festival Strenes, que tindrà lloc a Girona de l'11 al 21 d'abril 2013.

Properament, més informació.

festivalstrenes.cat

Programació
El Mercat del Lleó es farceix d'activitats enogastròmiques en motiu de #Girona10


Seguint la línea de la primera edició, l'Associació de Comerciants del Mercat del Lleó, ha estat la més activa de les associacions de comerciants en la organització d'activitats i promocions en motiu de #Girona10.

Durant el dissabte 26, l'Associació de Comerciants del Mercat del Lleó realitza diverses activitats enogastronòmiques per a celebrar #Girona10 amb els clients del mercat, turistes i visitants que gaudeixin d'aquest cap de setmana.

El matí a les 12:30 h es podrà gaudir d'un tast de vins de la D.O Empordà - que es realitzarà per les més de 110 persones apuntades a la trobada i concurs d'instagram #InstaGirona, organitzat per el Patronat de Turisme Costa Brava - Girona, en el marc de la presentació d'n nou número de la revista Milfulls, amb un número dedicat al Mercat de Girona.

A partir de les 7 de la tarda fins la mitjanit el Mercat del Lleó reobre les seves portes amb les següents activitats:

De les 10 fins a la mitjanit, compra i desgustació de productes del mercat preparats al moment, així com brotxetes al preu d'un 1 € preparades a la brasa. Les diferents parades del mercat oferiran alhora tastets a tots els seus clients.

A partir de les 10, i fins la mitjanit, Gintònics a 5 € amb ginebra NUT, elaborada a les comarques gironines.

Per tant, més enllà dels 58 restaurants participants, el Mercat del Lleó se suma a la oferta gastronòmica de dissabte a la nit amb un model de compra, t'ho cuinem i ho degustes.

La nit estarà amenitzada amb actuacions musicals de Jazz i Swing,a càrrec de The Blackiss, de quarts de deu a quarts de dotze.

Tambè durant els dies 26 i 27 de gener a la Plaça Salvador Espriu, just davant del mercat del Lleo. tindra lloc el Mercat d' Artesania de Girona de 10 a 21 h.

Us hi esperem!

Zoom

[Ampliar]
- Cartell de l'esdeveniment.

Zoom

[Ampliar]
- Mercat d'artesania.

Zoom

[Ampliar]
- Blog Trip Mercat del Lleó 2012.

El carter reial, al Mercat del Lleó


Els dies 3,4 i 5 de gener, tindrem un carter reial al mercat recollint les cartes que els nens envïin als Reis Mags.

Zoom

[Ampliar]
- Cartell de l'esdeveniment.

El Mercat del Lleó col·labora en la 2a Marxa i Cursa de la Policia Municipal de Girona "Memorial Javi Hernández" que es celebrarà el proper 17 de gener de 2013 al Parc de les Ribes del Ter (darrera el pavelló de Fontajau)


S'ha celebrat la 2a Marxa i Cursa de la Policia Municipal de Girona “Memorial Javi Hernández” el 17 de gener de 2013 al Parc de les Ribes del Ter (darrera el pavelló de Fontajau). A les 9,30 h ha començat la marxa i a les 10,00 h la cursa.
Després de l’èxit de la passada edició, en aquesta s'ha incorporat alguna novetat com, per exemple, que els participants han pogut caminar o córrer acompanyats pel seu gos i hi hi han hagut premis pels tres primers gossos en arribar i obsequis per tots els que han acompanyat.
Com la passada edició, aquesta també ha estat gratuïta i l’únic que s'ha demanat és que, de manera voluntària, s’aporti un quilo de menjar de primera necessitat (arròs, llegums, sucre, farina, oli, etc) que ha estat lliurat al Banc d’Aliments de les comarques gironines per agents de la Policia Municipal de Girona.
Més informació a www.girona.cat/cursapm

Zoom

[Ampliar]
- Participants a la 2a Marxa i Cursa de la Policia Municipal de Girona.
Zoom

[Ampliar]
- Cartell de l'esdeveniment.

Zoom

[Ampliar]
- Carles Puigdemont, alcalde de Girona, Josep Ma. Castel, responsable del Centre de Coordinació Policial de la Policia Municipal, i Carles Comas del Mercat del Lleó.


El Mercat del Lleó de Girona et regala la teva compra

Relació de premiats en el sorteig de xecs regal


Rosa Massegu Puig
Montse Frigola Castillón, Girona.
Carme Danes Rigall, Llambilles.
Josep M. Per Calvo, Girona.
Josep Batalle Vila, Fornells de la Selva.
M. Rosa Leon Planas, Girona.
Alicia Manchado Herrera, Girona.
Jordi Vinyets Fontan, Sta. Coloma de Farnes.
Estrella Feliu Tusebio, Girona.
Anna Palomeras Roca, Girona.
Gemma Franco Caballe, Girona.
Josep M. Pinet Salamanca, Girona.
Angela Parra Moreno, Vilablereix.
Dolors Vinyolas Vilert.
Jovita Estruch Mas, Girona.
Rosa M. Ferndz Gonzalez, Girona.
Tamara Tsyganash, Girona.
Isabel Cabre Majol, Girona.

[Galeria d'imatges]


Facebook Twitter YouTube Picasa

Bloc del Mercat

GironaIN
© Mercat del Lleó Imatges ©: Assumpció Parés/Fèlix Xunclà Disseny web