Inici Història Les parades Els productes Activitats Receptes El bloc Novetats Contacte


Associació de Comerciants del
Mercat del Lleó


24/12/2016 - El Tió del Mercat

Campanya "Passaport saludable"

Campanya "M'estimo el Mercat del Lleó"

18/11/2016 - Castanyada popular

11-12/11/2016 - Campanya 2 x 1

05/11/2016 - La Grossa

01/10/2016 - Cursa Oncotrail

"Els Fogons del Lleó". Tardor

06/08/2016 - Presentació equip Oncotrail

19/07/2016 - Campanya recollida aliments

16/07/2016 - Contenidor de piles

23/06/2016 - Tastets revetlla Sant Joan

18/06/2016 - El Mercat amb el Girona

10/05/2016 - Horts escolars 2016

07/05/2016 - Nit de Flors i Sabors

03/05/2016 - Lliurament premi d'un Creuer

23/04/2016 - Sorteig "Escapada pintoresca"

23/04/2016 - Sorteig d'un Creuer

10/03/2016 - Xerrada "L'ou, d'etiqueta"

02/03/2016 - Sessió de cuina amb Sergi Ballús

5-6/02/2016 - Carnestoltes al Mercat del Lleó

30/01/2016 - Tastets al Mercat del Lleó

Activitats gener-febrer

"Els Fogons del Lleó"


Activitats 2016

[Activitats 2015]----[Activitats 2014]----[Activitats 2013]----[Activitats 2012]

Vine a fer cagar el Tió

Vine a fer cagar el Tió

L'Associació de Comerciants de la Plaça del Mercat de Girona ha organitzat un Tió gegant que farem cagar al Mercat del Lleó el proper 24 de desembre de 2016 (vigília de Nadal), des de les 11:30 a les 13:30 h, sota la marquesina del costat del monument del Lleó.
L'activitat és gratuïta i oberta a tots els nens i nenes de fins a vuit anys.

Vine a fer cagar el Tió

Vine a fer cagar el Tió

.

Vine a fer cagar el Tió

[Galeria d'imatges]


Guanya vals de compra de 300€ i la bossa del Mercat

El Mercat del Lleó us convida a participar a la campanya de promoció que inclou premis de 300 euros en vals de compra i bosses de compra.
Els vals de compra se sortejaran entre els clients que hagin omplert el “passaport saludable” amb les compres fetes fins el 15 de gener.
Per participar-hi, heu d'omplir el “passaport saludable” amb 30 segells de compra de qualsevol de les parades del mercat.

Passaport saludable


Campanya "M'estimo el Mercat del Lleó"


Dia 18 de novembre 2016
Castanyada popular

L'Associació de Comerciants de la Plaça del Mercat de Girona ha organitzat una castanyada popular pel proper 18 de novembre de 2016 a partir de les sis de la tarda, davant del Mercat del Lleó.

Castanyada popular

Castanyada popular

Castanyada popular

Castanyada popular

Castanyada popular

Castanyada popular


Dies 11 i 12 de novembre 2016
CAMPANYA 2 x 1

El divendres 11 i el dissabte 12 de novembre es repetirà la promoció que ja va fer l'any passat la Xarxa de Mercats de la Diputació de Girona amb la col·laboració dels mercats municipals de la província: Girona, Salt, Olot, Lloret de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Palamós, Palafrugell i Roses.
Tal com indica el nom de la promoció, la campanya consisteix en oferir al client dues unitats o dues mesures d'un o més productes pel preu d'una.
El producte o productes ofertats al 2x1 estaran degudament identificats per evitar confusions entre els compradors.

Campanya 2x1


Dissabte 5 de novembre 2016
La "Grossa" al Mercat

Aquest dissabte dia 5 de novembre és previst que tinguem al Mercat, durant tot el matí (entre les 10 i les 13 h), a la "Grossa" de la Loteria Catalana, passejant per Mercat i fent festa per promocionar el sorteig de la Grossa de Cap d'Any.

La Grossa de Cap d'Any


L'equip patrocinat pel Mercat del Lleó, vencedor de la cursa solidària Oncotrail.
Va completar el recorregut de 100 km en 9h 12min, batent el rècord de l'any passat en 12min.

La plaça de Can Mario de Palafrugell es va omplir de gom a gom dissabte, 1 d'octubre, per acollir la sortida de la quarta edició de l’Oncotrail, la prova solidària de 100 km per equips que organitza la Fundació Oncolliga Girona amb la col·laboració de l’Agrupació Excursionista i el Club Atlètic de Palafrugell i que té com a finalitat recaptar fons per millorar les condicions de vida dels malalts de càncer i els seus familiars.
L'equip guanyador va ser el patrocinat pel Mercat del Lleó, que va completar la cursa en 9h 12min, reduïnt el rècord de l'any passat en 12 minuts.


“Els fogons del Lleó” – Temporada tardor 2016
Cicle de cursos de cuina i showcooking amb reconeguts cuiners de les comarques gironines

Els Fogons del Lleó

Els Fogons del Lleó

Vols veure treballar als cuiners reconeguts de les comarques gironines?
Vols poder fer tastets dels plats cuinats pels millors cuiners de Girona a la nostra Aula de Cuina?

Demostracions gastronòmiques amb cuiners convidats

· Dijous 22 de setembre (5 de la tarda): José Delgado, restaurant Divinum, Girona. Restaurant gastronòmic.

·Dilluns 3 d'octubre (5 de la tarda): Xavier Lores, restaurant Can Simón, Tossa de Mar. 1 estrella Michelin i 1 sol Repsol.

· Divendres 21 d'octubre (6 de la tarda): Jordi Sabadí, restaurant El Roser 2, L'Escala. Recomanat a les guies Michelin i Repsol.

· Dimecres 26 d'octubre (6 de la tarda): Dario Mugnaini, restaurant Bottega Toscana, Mercat del Lleó, Girona. Aprèn a fer a casa pizzes italianes de veritat.

· Dijous 10 de novembre (6 de la tarda): Iolanda Bustos, restaurant La Calèndula, Regencós. Restaurant gastronòmic.

· Dijous 24 de novembre (5 de la tarda): Vicente Fajardo, restaurant La Plaça, Madremanya, recomanat a les guies Michelin i Repsol.

· Divendres 16 de desembre (6 de la tarda): Francesc Mas, restaurant Maràngels, Sant Gregori, recomanat a la guia Michelin.

I els cursos de cuina de Pilar Criado, autora del blog “Les receptes que m’agraden”

Cuina i tasta. Cursos de cuina amb tast de vi dirigit per nòlegs o sommeliers dels cellers convidats. Tots els cursos a les 6 de la tarda.

Divendres 30 de setembre : Celler Empordàlia
Dijous 20 d'octubre : Celler Oliveda
Divendres 28 d'octubre : Hugas de Batlle
Divendres 18 de novembre : Celler Mas Eugeni
Divendres 9 de desembre : Celler Pere Guardiola
Dimecres 14 de desembre : Celler Mas Llunes

Cuina fàcil per lluir-te. Tots els cursos a les 6 de la tarda

Divendres 23 de setembre: Monogràfic de tapes.

Cuina de Nadal
Octubre. Dies 7, 14 i 28 (divendres)
Novembre. Dies 3 (dijous), 4 i 11 (divendres), 17 (dijous), 18 i 25 (divendres)
Desembre. Dies 1 (dijous), 2 i 9 (divendres) i 15 (dijous).

Més informació i inscripcions:
Mercat del Lleó (parada 118 - Carns Gironell)
Pilar Criado:
pilarcriadotoledo@gmail.com - 669 058 250
Inscripció obligatòria

Durada de les sessions: aprox. 2 hores cadascuna.
Lloc: Aula gastronòmica del Mercat del Lleó, plaça Calvet i Rubalcaba, 15 (Mercat del Lleó), 17002 Girona.


Dissabte 6 d'agost 2016
Presentació de l'equip que correrà la cursa Oncotrail pel Mercat del Lleó.

El dissabte 6 d'agost es va presentar l'equip que participarà a la cursa Oncotrail, organitzada per l'Oncolliga Girona, que tindrà lloc l'1 i el 2 d'octubre al llarg de 100 kms. L'equip del Mercat del Lleó està format per Jaume Marti Zulet, Marc Cassany Alemany, Quim Cassany Alemany, Eduard Baquer Font, Ignasi Riuró Puigvert, Miquel Cruz Infantes, Galderic Jover Rodriguez i Zoel Codolà Duch.

Presentació de l'equip que correrà la cursa Oncotrail pel Mercat del Lleó

Presentació de l'equip que correrà la cursa Oncotrail pel Mercat del Lleó

Presentació de l'equip que correrà la cursa Oncotrail pel Mercat del Lleó

Presentació de l'equip que correrà la cursa Oncotrail pel Mercat del Lleó

Presentació de l'equip que correrà la cursa Oncotrail pel Mercat del Lleó

Presentació de l'equip que correrà la cursa Oncotrail pel Mercat del Lleó


Dimarts 19 de juliol 2016
Presentació de la campanya de recollida d'aliments al Mercat del Lleó.

El dimarts 19 de juliol 2016 es va presentar al Mercat del Lleó de Girona la Campanya de recollida d'aliments als paradistes del Mercat pel regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació i Cooperació de l'Ajuntament de Girona Eduard Berloso.
És un pla pilot que es desenvolupa al Mercat del Lleó per reduir el malbaratament alimentari, una iniciativa que té la col·laboració de 32 dels més de 70 paradistes del mercat i que consisteix que els dimarts i els dijous, durant tres setmanes, es recullen de les parades aquells excedents alimentaris que són aptes per al consum per al seu trasllat al centre de distribució d'aliments (CDA).

Presentació de la campanya de recollida d'aliments al Mercat del Lleó

Presentació de la campanya de recollida d'aliments al Mercat del Lleó

Presentació de la campanya de recollida d'aliments al Mercat del Lleó

Presentació de la campanya de recollida d'aliments al Mercat del Lleó

[Galeries d'imatges]


Recollida de piles usades
Seguint amb el nostre compromís amb el Medi Ambient, hem instal·lat a l'entrada al mercat des de la plaça Salvador Espriu un contenidor de recollida selectiva de piles usades, que posem a la vostra disposició.

Recollida de piles usades

Recollida de piles usades


Dijous 23 de juny 2016
Revetlla de Sant Joan al Mercat del Lleó.

Amb motiu de la revetlla de Sant Joan, el Mercat del Lleó ha ofert a tots els clients que ens han visitat tastets de productes per a la revetlla. coca de Sant Joan, botifarra de revetlla, una botifarra blanca cuita amb cava i cireres i fruites confitades, innovació dels carnissers del Gremi de Carnissers i Xarcuters artesans de les comarques gironines que hi ha en el Mercat de Girona, i coves de cava.

Revetlla de Sant Joan al Mercat del Lleó

Revetlla de Sant Joan al Mercat del Lleó

Revetlla de Sant Joan al Mercat del Lleó

Revetlla de Sant Joan al Mercat del Lleó

[Galeries d'imatges]


Dissabte 18 de juny 2016
El Mercat del Lleó amb el Girona FC.

El Mercat del Lleó ha donat suport al club de fútbol Girona, qui afronta el partit decisiu davant l'Osasuna. El Girona ha de remuntar el 2-1 de Pamplona per celebrar un històric ascens a Primera que l'any passat es va escapar en el darrer moment.
Els comerciants del Mercat l'han decorat amb banderes del Girona i s'ha posat samarretes del club de fútbol de la ciutat amb els eslògans "Tots som Girona", "Sense por, Girona" i "Lluitarem per tu, Girona".

El Mercat del Lleó amb el Girona FC

El Mercat del Lleó amb el Girona FC

El Mercat del Lleó amb el Girona FC

El Mercat del Lleó amb el Girona FC

[Galeries d'imatges]


Dimarts 10 de maig 2016
Horts escolars 2016

Més de 400 nens i nenes de centres educatius de Girona són paradistes del Mercat del Lleó per un dia. Aquesta activitat és la cloenda del treball realitzat a l’hort de cada escola durant el curs escolar. Els nens i nenes i els joves escolars de Girona aprenen a conrear la terra, coneixen les diferents verdures i hortalisses que s’hi poden plantar i saben quin és el moment més adequat per recollir-les i consumir-les. Una manera de tancar el cicle és vendre els seus productes, per això disposen d’una parada per exposar i vendre als veïns i veïnes de la ciutat els productes del seu hort, a més d’aprofitar la jornada per interactuar amb els altres centres i amb els paradistes habituals del Mercat.


Dissabte 7 de maig 2016
Nit de Flors i Sabors al Mercat del Lleó.

Activitat emmarcada en l'esdeveniment "Girona Temps de Flors 2016". Tastets gastronòmics a les parades del mercat.

Nit de Flors i Sabors al Mercat del Lleó

Nit de Flors i Sabors al Mercat del Lleó

Nit de Flors i Sabors al Mercat del Lleó

Nit de Flors i Sabors al Mercat del Lleó

Nit de Flors i Sabors al Mercat del Lleó

Nit de Flors i Sabors al Mercat del Lleó

[Galeries d'imatges]


Dimarts 03 de maig 2016
Lliurament del premi d'un creuer

Teresa Gassiot Boronat, guanyadora del creuer que el mercat va sortejar per Sant Jordi, recollint el seu premi al Mercat del Lleó. Enhorabona!

La Teresa Gassiot Boronat recollint el premi


Dissabte 23 d'abril 2016
Sorteig d'un "Pack Escapada Pintoresca"

Amb motiu de Sant Jordi, el Mercat també sortejava un "Pack Escapada Pintoresca" per a dues persones entre els totes les parades del mercat, per gentilesa de Viatjes Barceló. Les guanyadores d'aquest fantàstic regal ha estat la parada de Llegums Pepita. La nostra enhorabona!

Sorteig d'un Pack Escapada Pintoresca

Sorteig d'un Pack Escapada Pintoresca

Sorteig d'un Pack Escapada Pintoresca


Dissabte 23 d'abril 2016
Sorteig d'un Creuer

En el sorteig del Creuer per a dues persones valorat en 1.500 €, per celebrar la Diada de Sant Jordi, ha resultat guanyadora la senyora Teresa Gassiot Boronat. La nostra enhorabona!

Sorteig del creuer de Sant Jordi

Sorteig del creuer de Sant Jordi

Sorteig del creuer de Sant Jordi


Dijous 10 de març 2016
Xerrada "L'ou, d'etiqueta" a l'Aula gastronòmica del Mercat del Lleó

El dijous 10 de març 2016 va tenir lloc la xerrada informativa "Què hem de saber quan comprem ous?", en el marc de la campanya "L'ou, d'etiqueta".
Previament a la presentació de la campanya, uns infables, mascotes de la campanya, Moreno i Clara, en forma d'ou animaven a participar en l'esdeveniment i repartien informació als clients del mercat.
És una iniciativa dels productors europeus d'ous amb el cofinançament de la Unió Europea i el Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, a fi de donar a conèixer el marcatge i etiquetatge dels ous, així com informar a la societat dels sistemes de producció.

Xerrada L'ou, d'etiqueta a l'Aula gastronòmica del Mercat del Lleó

Xerrada L'ou, d'etiqueta a l'Aula gastronòmica del Mercat del Lleó

Xerrada L'ou, d'etiqueta a l'Aula gastronòmica del Mercat del Lleó

Xerrada L'ou, d'etiqueta a l'Aula gastronòmica del Mercat del Lleó

Xerrada L'ou, d'etiqueta a l'Aula gastronòmica del Mercat del Lleó

Xerrada L'ou, d'etiqueta a l'Aula gastronòmica del Mercat del Lleó

[Article i galeria d'imatges]


Dimecres 2 de març 2016
Aula gastronòmica del Mercat del Lleó

Masterclass de Sergi Ballús del restaurant Occi de Girona, del col·lectiu Girona Bons Fogons.
Ens va preparar, entre altres, un ceviche.

Masterclass de Sergi Ballús del restaurant Occi de Girona

Masterclass de Sergi Ballús del restaurant Occi de Girona

Masterclass de Sergi Ballús del restaurant Occi de Girona

Masterclass de Sergi Ballús del restaurant Occi de Girona

Masterclass de Sergi Ballús del restaurant Occi de Girona

Masterclass de Sergi Ballús del restaurant Occi de Girona

Masterclass de Sergi Ballús del restaurant Occi de Girona

Masterclass de Sergi Ballús del restaurant Occi de Girona

Masterclass de Sergi Ballús del restaurant Occi de Girona

Masterclass de Sergi Ballús del restaurant Occi de Girona


Divendres 5 i dissabte 6 de febrer 2016
Carnestoltes al Mercat del Lleó.

El tema de les disfresses i decoracions de parades d'aquesta edició ha estat "el món de l'hampa".

Carnestoltes al Mercat del Lleó

[Galeries d'imatges]


Dissabte 30 de gener 2016
Tastets gastronòmics al Mercat del Lleó.

Activitat emmarcada en l'esdeveniment "Girona10".

Zoom - Zoom - Zoom

[Galeries d'imatges]


Activitats gener - febrer 2016

Tastets al Mercat del Lleó Carnestoltes al Mercat del Lleó


“Els fogons del Lleó” – Temporada hivern-primavera 2016
Cicle de cursos de cuina i showcooking amb reconeguts cuiners de les comarques gironines

Els Fogons del Lleó

Els Fogons del Lleó

Vols veure treballar als cuiners reconeguts de les comarques gironines?
Vols poder fer tastets dels plats cuinats pels millors cuiners de Girona a la nostra Aula de Cuina?
O prefereixes aprendre a cuinar a casa teva i de forma fàcil plats meravellosos per soprendre els convidats?

Calendari de showcookings amb cuiners convidats

· Divendres 19 de febrer (5 de la tarda): Jaume Font, restaurant Sa Punta, Pals. 1 sol Repsol.

·Dimecres 2 de març (6 de la tarda): Sergi Ballús, restaurant OCCI, Girona. Col·lectiu Girona Bons Fogons.

· Dimecres 16 de març (5 de la tarda): Marc Gascons, restaurant Els Tinars, Llagostera. 1 estrella Michelin i 2 sols Repsol.

· Dimarts 5 d'abril (6 de la tarda): Pere Massana, restaurant Massana, Girona. 1 estrella Michelin i 2 sols Repsol. · Dilluns 18 d'abril (6 de la tarda): Màrius i Joan Jordà, restaurant Empòrium, Castelló d'Empúries, 1 estrella Michelin i 1 sol Repsol.

· Dijous 5 de maig (6 de la tarda): Josep Sabrià, restaurant Duc de l'Obac, Bonmatí, Col·lectiu Girona Bons Fogons.

· Dijous 2 de juny (5 de la tarda): Francesc Rovira, restaurant La Fonda Xesc, Gombrèn, 1 estrella Michelin i 1 sol Repsol.

I els cursos de cuina fàcil de Pilar Criado, autora del blog “Les receptes que m’agraden”

Divendres 22 i 29 de gener, 12 i 26 de febrer (6 de la tarda) : Cursos de cuina amb tast de vi de quatre de les millors bodegues de la D.O. Empordà: Mas Llunés, La Vinyeta, Espelt i Empordàlia.

Dijous 18 d'abril (6 de la tarda): Cuina 0% Gluten a càrrec de Mireia Vila (www.lamarevilla.cat)

Divendres 4, 11 i 18 de març, 8, 15 i 22 d'abril i 13, 20 i 27 de maig (6 de la tarda): Cursos de cuina fàcil per lluir-te.

Divendres 10 i 17 de juny (6 de la tarda): Cuina fàcil per lluir-te, especial Sant Joan.

Més informació i inscripcions:
Mercat del Lleó (parada 118 - Carns Gironell)
Pilar Criado:
pilarcriadotoledo@gmail.com - 669058250
I al Mercat del Lleó

Durada de les sessions: aprox. 2 hores cadascuna.
Lloc: Aula gastronòmica del Mercat del Lleó, plaça Calvet i Rubalcaba, 15 (Mercat del Lleó), 17002 Girona.



Facebook Twitter YouTube Picasa

Bloc del Mercat

GironaIN

Revista Mil Fulls de la Xarxa de Mercats de la Diputació
© Mercat del Lleó Imatges ©: Assumpció Parés/Fèlix Xunclà Disseny web